Reclame

Five guys vanaf vandaag open in Disney Village

Alleen daarheen voor een verse hamburger
1 minuut om te lezen
Vanaf vandaag kunnen gasten van Disneyland Parijs bij Five Guys terecht voor een verse hamburger met ingrediënten naar keuze. Five Guys ligt in Disney Village langs, het pas geopende, italiaanse restaurant Vapiano.

Het concept van Five Guys is eenvoudig, ze hebben maar 3 soorten hamburgers: een normale hamburger, een cheeseburger en een bacon burger in zowel klein als groot formaat. De toppings die je er graag bij hebt, kies je zelf of je kan gaan voor 'all the way' en dan krijg je echt alles erop.

Een frigo zou er volgens het management niet zijn, alle ingrediënten worden dagelijks vers geleverd.

Voor een normale hamburger betaal je 9 EUR, een cheeseburger 10,50 EUR en een bacon burger 11 EUR. Deze prijzen liggen iets hoger dan in Amerika. Naast hamburgers kan je ook sandwiches, verse frieten en milkshakes krijgen. 

Fan van Coca Cola? Dan zijn de automaten bij Five Guys de hemel voor je. Hier heb je immers keuze uit honderd verschillende smaken. Normaal gezien kan je ongelimiteerd bijvullen, maar door de Franse wetgeving tegen obesitas is dit niet mogelijk. In je beker zit een RFID-chip die ervoor zorgt dat je maximum 1x kan bijvullen.

Smakelijk!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.