Reclame

Foto's tonen kasteel van Doornroosje in de steigers

Er is nog geen doek gehangen.
1 minuut om te lezen
Nu de parken gesloten zijn, heeft Disneyland Paris de ruimte om te starten met enkele werken. Zo zijn de werken aan het kasteel van Doornroosje gestart. Enkele foto's tonen het kasteel bijna volledig in de steigers.

Aangezien er geen gasten aanwezig zijn in de Disney-Parken, kunnen werklieden zonder problemen werken. Er hoeven bijvoorbeeld geen schuttingen geplaatst te worden en de beschikbare ruimte voor het kasteel kan ingenomen worden om materiaal te plaatsen.

Enkele foto's tonen de voortgang van de werken. De foto's werden gelekt door de Disney-fan website OutsidEars. Deze kon een interne video bemachtigen waarin de werken te zien zijn. Wanneer de steigers het kasteel volledig hebben bedekt, wordt er een groot doek aangebracht waarop een foto van het kasteel te zien zal zijn. Hierna worden sommige torens volledig vervangen. Deze worden op een externe werkplaats gemaakt en dan naar het Disneyland Park gebracht. Verder krijgen de muren nog een nieuw likje verf en worden de balkons hersteld. De werken moeten normaal tegen 2022 klaar zijn.

Foto's: OutsidEars & DLP Rescue Rangers.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.