Reclame
terug

Franse chef-kok opent pop-up restaurant in Disneyland Parijs

Met gerechten gebaseerd op Disney-klassiekers.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Vanaf 7 april 2018 opent Franse chef-kok Jean Imbert zijn eigen pop-up restaurant in Disneyland Parijs. Gasten kunnen aanschuiven bij 'Petit Jean' in het Disneyland Hotel. Jean heeft een volledig biologisch menu gemaakt geïnspireerd op bekende Disney-klassiekers.

    De gerechten van Jean zijn volledig biologisch en gemaakt van ingrediënten van lokale producenten. In totaal heeft hij 12 Disney-klassiekers gemaakt, waaronder de bekende spaghettischotel uit Disney's Lady and the Tramp, ratatouille, Sleeping Beauty Cake en The Poisoned Apple of Snow White.

    Jean Imbert werd in Frankrijk bekend als winnaar van de tv-show Top Chef. Vanaf 7 april kan je van zijn gerechten proeven in de Founders Club, het restaurant in het Disneyland Hotel. Een etentje is niet goedkoop.. Voor twaalf verschillende gerechten en vijf glazen wijn moet 150 euro per persoon afgerekend worden. Een kindermenu kost 36 euro.

    De pop-up is twee maanden geopend tussen 18.30 uur en 21.00 uur.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 49

    8 december 2024 22:03

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 45

    10 november 2024 22:22

    Een betoverend kerstervaring in Disneyland Paris: 10 tips & tricks die je moet weten

    10 november 2024 18:09
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.