Reclame

Frozen Summer Fun in Disneyland Parijs

Van 4 juni tot en met 18 september 2016.
2 minuten om te lezen
De lente is bijna voorbij en zeker in Disneyland Parijs. Swing into Spring maakt vanaf morgen plaats voor het zomerprogramma! Van 4 juni 2016 tot en met 18 september is het Disneyland Park in de ban van de magie van Frozen.

Nieuwe parade

In de Disney Magic on Parade zullen de populaire zusjes Elsa en Anna te zien zijn in hun eigen praalwagen in de vorm van het schitterende ijspaleis van Elsa. Ook Olaf rijdt mee!

Bovendien zullen Elsa en Anna door het Disneyland Park rijden in een glinsterende koets voort getrokken door echte paarden! Dit is het geschikte moment voor de fans om hun idolen zo dicht bij te zien.

Frozen parade

Sing-along

In het Chaparral Theater in Frontierland zullen dagelijks optredens zijn van de interactieve Frozen sing-along show. Gigantische videoschermen, prachtige ijzige decors en vele special effects zullen je omver blazen. Zing mee met Elsa, Anna, Olaf en Kristoff met klassiekers zoals 'Let it go!' en 'Do you want to build a snow man'. Tijdens de grote finale sneeuwt het zelfs in het theater.

De show zal verschillende keren per dag worden opgevoerd in het Frans en het Engels. Na de show kan je op de foto met Olaf en Elsa in de Royal Couturier. Hier kan je ook genieten van lekkernijen uit de film en kan je Frozen merchandise aankopen.

Frozen

Disney Dreams

Het avondspektakel Disney Dreams wordt aangepast met verschillende scenes waarin Olaf en Elsa de hoofdrol spelen. De scene uit Brave verdwijnen en worden vervangen door de Frozen magie. Elsa verandert het kasteel in een prachtig ijspaleis terwijl ze het liedje 'let it go!' zingt met geweldig vuurwerk om kippevel van te krijgen.

Ook de fonteinen bij het kasteel zullen meerdere malen per dag dansen op begeleiding van muziek uit de film Frozen.

Frozen disney dreams

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Gloednieuwe McDonald's komt naar Disneyland Paris in 2026

22 september 2023 10:28

Werken aan Rapunzel attractie gaan van start

10 september 2023 10:05
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.