Reclame

Gaan de 'River Rogue Keelboats' terug open?

De bootattractie is al jaren gesloten.
2 minuten om te lezen
De River Rogue Keelboats opende samen met het Disneyland Park in 1992, maar sloot al in 2000 wegens de toename van andere attracties en de hoge kosten om deze attractie in werking te houden. Nu lijkt het alsof de attractie terug open zal gaan.

Tijdens de rit, die ongeveer 10 minuten duurt, vaar je in een bootje op de Rivers of the Far West. Hierdoor kom je dicht bij de fauna en flora die het Wilde Westen te bieden hebben en zie je Frontierland vanuit een ongezien perspectief. Door de hoge kosten om de veiligheid van de Gasten te garanderen, sloot de attractie in 2000. Elke Cast Member die een boot bestuurde, moest immers een geldig vaarbewijs hebben volgens de Franse wetgeving.

Later groeide de interesse terug in de attractie omdat het park te kampen had met meer Gasten. Het had daarom ook extra attracties nodig. In 2007 ging de attractie terug open, maar sloot opnieuw in 2009 om sporadisch in de zomermaanden terug open te gaan wanneer het druk was in de parken. De laatste zomers is deze echter niet meer terug open gegaan.

Het hekwerk rond de attractie werd volledig opgeknapt met een nieuw likje verf en nieuwe borden. De lampen rondom de attractie branden opnieuw wanneer het donker is. Ook de keel boats zelf werden opgeknapt terwijl de werken bezig waren aan Big Thunder Mountain. Het lijkt daarom of Disneyland Parijs deze attractie opnieuw zal openen, maar het kan natuurlijk ook een normaal onderhoud zijn om ervoor te zorgen dat deze kant van het park niet in verval geraakt.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.