Reclame

Gasten Disneyland Paris mogen gratis hun reis annuleren of omboeken

Lees hier hoe je dit moet doen.
2 minuten om te lezen
Heb je een reis naar Disneyland Paris geboekt? Dan zit je misschien wel met de handen in het haar. Nu de Disney-parken sluiten vanaf zondag 15 maart 2020, past Disneyland Paris haar beleid tijdelijk aan voor het annuleren of het omboeken van je reis.

Update: door recente wijzigingen hebben we dit artikel aangepast om de nieuwe regels weer te geven.

"Om onze gasten de grootste flexibiliteit te geven, hebben we tijdelijke aanpassingen aangebracht in ons boekings- en annuleringsbeleid voor verblijven", staat te lezen op de website van Disneyland Paris.

Wat betekent dat nu concreet?

  • Als je een verblijf in Disneyland Paris hebt geboekt met een aankomst tot en met 14 juli 2020, dan kan je gratis je reis annuleren. Je krijgt twee opties: of je krijgt het volledige bedrag terugbetaald, of je krijgt een voucher die 18 maanden geldig blijft.
  • Deze voucher kan je inzetten om een vergelijkbaar verblijf te boeken met dezelfde voorwaarden. Als dit verblijf duurder is, betaalt Disneyland Paris de meerprijs. Is deze goedkoper, dan krijg je het verschil terugbetaald.
  • Ook vakanties na 14 juli 2020 kunnen kosteloos geannuleerd worden of gewijzigd worden naar een latere datum.
  • Gasten die een verblijf in het vernieuwde Hotel New York - The Art of Marvel hadden geboekt, krijgen dezelfde mogelijkheden. Je krijgt je geld terug of een voucher die geldig blijft tot het hotel open gaat.
  • Heb je een maaltijd geboekt (ontbijt of lunch) met de Disney-prinsessen? Dan kan je deze gratis annuleren via de klantendienst.
  • Alle jaarpaspoorten worden automatisch één maand verlengd.
  • Heb je een toegangsticket dat geldig was tijdens de sluiting van de Disney-parken? Dan wordt deze automatische verlengd tot 31 maart 2021. Als je een e-ticket had, dan volstaat het om deze opnieuw af te drukken voor je bezoek. Met een papieren ticket, mag je gewoon naar de ingang van de Disney-parken gaan.


Hoe bereik je de klantendienst?

Let wel op.. aangezien duizenden mensen hun reis naar Disneyland Paris willen omboeken of annuleren, zijn de mensen van de klantendienst overbelast. Heb daarom het nodig geduld voor je een antwoord krijgt. Het zijn voor iedereen moeilijke tijden.. Gebruik bij voorkeur het online formulier voor reizen tot en met 14 juli 2020 te annuleren of te wijzigen.


Deze informatie is onderhevig aan wijzigingen. Check altijd de website van Disneyland Paris voor de meeste up-to-date informatie.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.