Reclame

Geef je 'jawoord' in Disneyland Parijs

Trouwen voor het magische kasteel is vanaf nu mogelijk.
2 minuten om te lezen
Ooit gedroomd van een echte 'fairy tale wedding'? Wie beter dan Disney kan van een liefdesverhaal een sprookje maken? Vanaf de lente is het mogelijk om je 'jawoord' te geven voor het kasteel van Doornroosje. In samenwerking met Disney's Fairy Tale Weddings zijn er verschillende opties en mogelijkheden bespreekbaar.

Gelegen aan de poorten van de stad van de liefde, biedt Disneyland Parijs je de meest romantische omgeving om je trouwdag onvergetelijk te maken.

Het was al mogelijk om officiële hulp te krijgen van Disney bij een huwelijksaanzoek, maar sinds kort kan je dus ook de ceremonie in het Disneyland Park of één van de Disney Hotels te houden. Voor het echte 'jawoord' echter dienen beide personen minstens 40 dagen officieel staatsburger te zijn van Frankrijk, maar de ceremonie staat open voor iedereen.

Disney's Fairy Tale Weddings & Honeymoons

In samenwerking met het bedrijf Disney's Fairy Tale Weddings & Honeymoons worden alle ceremonies georganiseerd. Zij bieden twee formules aan: Royal Wedding Collections, waar je alles van begin tot het einde kan personaliseren en Romantic Wedding Collections, met keuze uit iconische plaatsen in Disneyland Parijs met een ceremonie vol Disney figuren en muziek.

Disney's Fairy Tale Weddings heeft al 25 jaar ervaring in het creëren van de meest betoverende liefdesverhalen in Disney locaties in de hele wereld. Vanaf de eerste stappen in het plannen tot de grote dag, zij zorgen ervoor dat elk klein detail klopt, zodat deze dag al je verwachtingen overtreft.

In de Amerikaanse parken is het al langer mogelijk om je ceremonie in de parken te houden. Je moet er echter wel je portemonnee voor opentrekken, want dit kostte al snel 180.000 USD.

Tarieven

Enkele voorbeelden van de tarieven voor de formule Romantic Wedding Collections:

  • Bij Disney's Newport Bay Club: vanaf € 32.000
  • Bij Disneyland Hotel: vanaf € 44.000
  • Voor het kasteel van Doornroosje: vanaf € 55.000

Contacteer dlp.weddings@disney.com voor meer informatie.

Natuurlijk is het nog altijd mogelijk om zelf je huwelijksaanzoek te regelen samen met vrienden of familie en hiervoor de hulp in te roepen van Disneyland Parijs zonder dat de kosten zo hoog zijn. Wil je graag dat er een Disney figuur bij is? Of een 'special announcement'? Hiervoor moet je contact opnemen via het e-mailadres dlp.disney.special.activities@disney.com. Zij kunnen je helpen met prijzen, locaties en speciale wensen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.