Reclame

Geen make-over voor Tower of Terror

Een opluchting voor vele fans
1 minuut om te lezen
Fans van de Twillight attractie 'Tower of Terror' in Disneyland Parijs kunnen opgelucht ademhalen. Ondanks de geruchten is er (voorlopig weliswaar) geen make-over voor deze attractie.

Wel in Amerika

In het Amerikaanse Disney Anaheim wordt de Tower of Terror omgebouwd tot een attractie rond de film Guardians of the Galaxy. Guardians of the Galaxy is een Amerikaanse sciencefiction-actiefilm uit 2014 gebaseerd op de comic-reeks Marvel.

Deze aankondiging valt echter niet in goede aarde bij de echte Disney fans. Voor hun is de aanpassing van hun geliefde toren heiligschennis. Een officiële video op YouTube kreeg als snel vele dislikes.

Vanaf de zomer van 2017 zal de attractie verder door het leven gaan als 'Guardians of the Galaxy: Mission BREAKOUT!', waarin de Gaurdians  opgesloten zijn in een groot fort. Door in de lift te stappen, helpen de gasten van het park Rocket te ontsnappen. Rocket is een genetisch gemanipuleerde beer.

Zowel de buitenkant als de binnenkant worden volledig veranderd. Er worden volgens Disney ook extra aandacht besteed aan de rit zelf en de audio.

De fans in Disneyland Parijs kunnen voorlopig op hun twee oren slapen, want hier zal (nog) niets veranderen. De Tower of Terror wordt wel binnenkort gebruikt als projectiescherm in de Season of the Force.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.