Reclame

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

Waar magie tot leven komt
3 minuten om te lezen
Stap binnen in een wereld waar dromen werkelijkheid worden, waar betovering in de lucht hangt en avontuur om elke hoek wacht. Disneyland Paris is een magische bestemming die jong en oud in vervoering brengt. Wanneer staat jou volgende trip gepland?

Een betoverende ontmoeting met iconische figuren

Een van de meest geliefde aspecten van een bezoek aan Disneyland Paris is de kans om enkele van de meest iconische Disney Figuren te ontmoeten. Van Mickey Mouse tot prinsessen zoals Belle en Assepoester, elke ontmoeting is een moment om te koesteren.

Stel je voor dat je jouw favoriete personages in levenden lijve ontmoet en deelneemt aan hartverwarmende interacties en onvergetelijke foto's maakt die een leven lang meegaan. Dankzij Disney PhotoPass neem je dit magische moment ook voor altijd mee naar huis.

Adembenemende shows en parades

In Disneyland Paris is entertainment van wereldklasse nooit ver weg. Van betoverende shows zoals 'Mickey and the Magician' en 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands' tot kleurrijke parades zoals 'Disney Stars on Parade' en 'A Million Splashes of Colours', er is altijd iets spectaculairs om naar uit te kijken.

Laat je meeslepen door de magie van de Disney verhalen terwijl ze tot leven komen voor je ogen, met prachtige kostuums, dansende Figuren en onvergetelijke muziek die je hart zal raken.

Sensationele attracties voor avonturiers

Voor degenen die op zoek zijn naar een dosis adrenaline en avontuur, heeft Disneyland Paris een groot aanbod aan sensationele attracties. Van opwindende achtbanen zoals Crush's Coaster en Big Thunder Mountain tot interactieve avonturen zoals Spider Man: W.E.B. Adventure, er is voor elk wat wils.

Laat je hart sneller kloppen terwijl je de hoogste hoogten bereikt en de diepste diepten verkent in deze opwindende attracties die je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen.

Kosteloos annuleren of wijzigen: flexibiliteit voor jouw gemoedsrust

Je plannen kunnen veranderen! Daarom krijg je de flexibiliteit tijdens boeken:

  • Kosteloos annuleren of wijzigen tot 7 dagen voor vertrek te wijzigen

Dit betekent dat je met een gerust hart jouw reis naar Disneyland Paris kunt plannen, wetende dat je indien nodig jouw plannen kunt aanpassen zonder extra kosten.

Boek nu en maak je dromen waar!

Wacht niet langer om de magie van Disneyland Paris te ervaren. Boek nu en laat je betoveren door een wereld waar magie tot leven komt. Met de onvergetelijke mix van entertainment, attracties en betoverende ontmoetingen, wacht een avontuur van een leven op jou bij Disneyland Paris. Kom binnen en ontdek waar dromen werkelijkheid worden!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.