Reclame

Gloednieuwe McDonald's komt naar Disneyland Paris in 2026

Met meer ruimte.
2 minuten om te lezen
McDonald's en Disneyland Paris hebben aangekondigd dat het bekende fastfood-restaurant een heuse transformatie zal ondergaan in de komende jaren. In 2026 staat de opening gepland van een gloednieuw etablissement, met meerdere verdiepingen en een frisse, eigentijdse stijl.

De onmiskenbare McDonald's identiteit zal uiteraard behouden blijven, met het kenmerkende grote gele "M" logo. Dit restaurant is een geliefde bestemming voor talloze gasten met een knorrende maag en blijft vaak tot in de late uren geopend, zelfs wanneer andere eetgelegenheden hun deuren al hebben gesloten. Na de avondvoorstelling in het Disneyland Park maken velen een tussenstop hier op weg naar hun hotels, wat soms leidt tot lange wachtrijen.

Het huidige McDonald's restaurant opende zijn deuren in 1999, zes jaar na de lancering van Disneyland Paris, en was vanaf het begin een groot succes. De renovatie van dit restaurant maakt deel uit van de grootschalige transformatie van Disney Village, die aan het begin van 2023 van start ging. Het ontwerp van het nieuwe gebouw zal in lijn zijn met dat van Brasserie Rosalie, voorheen bekend als Café Mickey, dat binnenkort weer wordt geopend.

De werkzaamheden zullen aanvangen in september 2024 en naar verwachting tot begin 2026 duren. Gedurende deze periode blijft McDonald's gewoon open naast het huidige restaurant, zodat je nog steeds kunt genieten van hun heerlijke hamburgers.

Het nieuwe restaurant zal meerdere niveaus hebben en aanzienlijk meer ruimte bieden, zowel binnen als buiten, om gasten comfortabel te laten genieten van hun maaltijden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.