Reclame
terug

Goedkopere menu's in restaurants na heropening Disneyland Paris

Toch voor bijna alle restaurants..

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Wanneer Disneyland Paris op 15 juli 2020 haar poorten terug opent voor de wereld, zal het aanbod in de restaurants er iets anders uitzien. Zo wordt het aanbod simpeler en verdwijnen de Disney-figuren in bijvoorbeeld Café Mickey. Hierdoor past Disney de prijzen aan.

  Dit is te zien op de nieuwe menukaarten die online verschenen. Zowel bij Café Mickey in Disney Village als Cowboy Cookout Barbecue in het Disneyland Park worden de prijzen verlaagd.

  Het aanbod van Café Mickey wordt uitgebreid met talrijke pasta's en pizza's. Voor een 3 gangen menu betaal je nu €39,99 in plaats van €65,00. Bij het restaurant Cowboy Cookout Barbecue in het Disneyland Park wordt het aanbod dan weer een pak simpeler. Zo kan je nu kiezen tussen een halve kip, spare-ribs of een cheeseburger met prijzen die variëren tussen €13,99 en €16,99. Er wordt ook een nieuwe à la carte menu voorzien. Vroeger betaalde je voor een menu €34,99.

  Bij The Lucky Nugget Saloon in het Disneyland Park is het verhaal anders. Hier verdubbelt de prijs van het menu van €21,99 naar €49. Het menu is enorm simpel. Als voorgerecht wordt er een salade van rode bonen, tomaten, ajuin, avocado, pepers, coriander en tortillas chips geserveerd. Als hoofdgerecht gerookte kip, spare ribs met een BBQ saus, een worst, aardappelen, mais en maisbrood. Hier krijg je de optie voor vegan chilli. Als dessert krijg je een ijsje. Bij het menu wordt er entertainment voorzien in de vorm van een nieuwe show die meermaals te zien is.

  Alle menukaarten zijn voorzien van een QR code waarmee je het menu digitaal kan bekijken. 

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

  23 juni 2024 18:33

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

  16 juni 2024 21:52

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.