Reclame

Gratis souvenir van Rock 'n' Roller Coaster

Maar je moet er iets voor doen...
1 minuut om te lezen
Op zondag 1 september 2019 zal de achtbaan Rock 'n' Roller Coaster featuring Aerosmith zijn laatste rondje rijden. Vanaf dan wordt de achtbaan gesloten voor een make-over naar een Marvel-achtbaan gebaseerd op de superheld Iron Man. Speciaal voor de laatste dag is er een gratis souvenir voor bezoekers, maar je moet er iets voor doen..

Voor deze speciale gelegenheid heeft Disneyland Parijs een limited-edition souvenir ontwikkeld in de vorm van een tijdschrift, genaamd 'Tour de Force'. Het tijdschrift is een publicatie van Tour de Force Records, een verwijzing naar de fictieve platenmaatschappij in de voorshow van de attractie. In totaal telt het tijdschrift 40 pagina's met de geschiedenis van de attractie, foto's en anekdotes.

Je krijgt het tijdschrift gratis, maar je moet er wel iets voor doen. Neem op zondag 1 september een FastPass voor de attractie. Deze zijn beschikbaar vanaf de opening van het park. Ga vervolgens naar de FastPass-ingang en vertel het wachtwoord 'Sweet Emotions' tegen een Cast Member. Hij of zij zal je dan het tijdschrift overhandigen. De voorraad is beperkt, dus wacht niet tot 's avonds ! Je krijgt maximum één tijdschrift per persoon.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.