Reclame
terug

Groot applaus voor het kasteel voor medische personeel

Disneyland Paris bedankt medisch personeel op World Health Day

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Het medische en verzorgende personeel beleefd heftige tijden tijdens de Corona-crisis. Disneyland Paris heeft daarom hun respect getoond door gisterenavond, 7 april 2020, op World Health Day te applaudisseren voor het kasteel van Doornroosje.

    Het medische personeel verdient tonnen respect voor het werk dat ze momenteel verzetten. Dit lieten Cast Members van Disneyland Paris Fire and Rescue en de beveiliging merken bij het kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park. Ze parkeerde enkele brandweerwagens in het park, zette de zwaarlichten aan en applaudisseerde.

    "Het team, dat aanwezig blijft in Disneyland Paris, spreek voor alle Disneyland Paris Cast Members wanneer ze hun dank betuigen aan de vele artsen, verpleegkundigen en alle andere hulpverleners die zo velen blijven helpen".

    In het bloemenperk voor het kasteel werd met bloemen het woord 'merci' gevormd.

    Eerder schonkt Disneyland Paris ook al 77 ton voedsel aan plaatselijke organisaties die instaan voor kansarme gezinnen en 100.000 medische benodigdheden zoals mondmaskers aan plaatselijke ziekenhuizen.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.