Reclame

Grootste show ooit in Disneyland Parijs ter ere van de 25e verjaardag

Nooit zoveel Disney-figuren in één parade.
2 minuten om te lezen
12 april 2017, een dag om nooit te vergeten. Disneyland Parijs werd vandaag, exact om 09.01u, 25 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Er werd uitgepakt met de grootste parade ooit en een flashmob van meer dan 1000 Cast Members.

Het Disneyland Park was vandaag the place-to-be. De poorten ging voor de 25e verjaardag al om 8u open voor iedereen. Bij het binnenkomen kregen de Gasten een speciale button voor op te spelden. Deze werden uitgedeeld door Cast Members in speciale outfits.

Hier bleef het natuurlijk niet bij. Om exact 09.01 begon, in een bomvolle Main Street U.S.A., de Disneyland Paris 25th Anniversary Grand Celebration. Een show vol met bekende en zeldzame, maar vooral heel veel, Disney-figuren. Zo zag je onder anderen Joy en Sadness uit Inside Out, Judy Hopps uit Zootopia, Robin Hood en nog vele andere.

Na de wel eindeloos lijkende show, werd er een korte toespraak van Disneyland Paris CEO Catherine Powell gehouden waarna meer dan 1000 Cast Members een flashmob hielden op de tonen van 'Happy Anniversary, Disneyland Paris'.

Geniet meer van de beelden en foto's.

Een samenvatting

Geen zin om de volledige livestream opnieuw te bekijken? Bekijk dan een samenvatting in deze video.

Cast Members

De Cast Members van Disneyland Parijs hebben weken hun dansje geoefend en vandaag was het dan zover. Ze mochten dit tonen aan een bomvolle Main Street U.S.A.. Zoals Catharine Powell het mooi vertelde 'zonder deze Cast Members, zouden de Gasten nooit zoveel magie beleven'.

The Grand Celebration Cavalcade

De grote openingsshow was het niet de enigste show. Tot 2x trok The Grand Celebration Cavalcade door het Disneyland Park op de muziek 'Everyday's A Celebration'. Ook deze show zat vol met Disney-figuren die je normaal niet in de parken ziet.

25e verjaardag

Op 25 maart werden de vieringen voor de 25e verjaardag officieel geopend met 2 nieuwe shows, een nieuwe parade en een nieuwe avondshow Disney Illuminations. Bekijk hier de foto's en video's.

(foto's ED92 & Pixiedust,)

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 48

3 december 2023 20:48

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.