Reclame

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

Geniet ook in 2023 van de festiviteiten.
5 minuten om te lezen
De vieringen voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris worden verlengt tot en met 30 september 2023. 2023 wordt het jaar van de Grote Final met talrijke, populaire shows die terugkeren en een gloednieuwe show die te zien zal zijn in het Walt Disney Studios Park.

Als je nog niet hebt kunnen genieten van de speciale shows en het entertainment voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris, dan heb je nog de kans tot en met 30 september 2023. Dit jaar keren enkele populaire shows terug tijdens de Grote Finale.

Dream... And Shine Brighter

Deze ging op 9 januari 2023 van start met de terugkeer van de populaire parade 'Dream... and Shine Brighter'. De parade werd tijdens het kerstseizoen vervangen door een verkorte versie. Tijdens de show trekken Mickey en zijn vrienden in het beste verjaardagsoutfits doorheen Main Street U.S.A. op catchy muziek. Ze stoppen voor het kasteel om een heuse dans-act te doen.

Nieuw! Een Marvel-droneshow

Naast de dagelijkse droneshow 'Disney D-Light' kan je in het Walt Disney Studios Park genieten van een nieuwe Marvel-droneshow 'Avengers: Power the Night'. Deze gloednieuwe nachtelijke droneshow zal elke nacht de lucht verlichten in het Walt Disney Studios Park, van 28 januari tot en met 8 mei 2023. De show bevat lasers, muziek, vuurwerk, projecties op de Tower of Terror en maar liefst 500 drones, meer dan dubbel zoveel dan bij Disney D-Light.

Disney Dreams!

Vanaf 12 april 2023 zal de populaire avondshow 'Disney Dreams!' elke avond opnieuw te zien zijn na de droneshow 'Disney D-Light'. De show vervangt de huidige avondshow 'Disney Illuminations'.

Geleid door de schaduw van Peter Pan, (her)ontdekken of herontdekken je de grootste Disney-klassiekers die op Kasteel van Doornroosje worden geprojecteerd tijdens een buitengewone reis met iconische liedjes van Disney- en Pixar-fanfavorieten Belle en het Beest, De Klokkenluider van de Notre Dame, De Leeuwenkoning, Tangled, en vele anderen.  

Pixar: We Belong Together

In de zomer van 2023 wacht een gloednieuwe show genaamd "Pixar: We Belong Together" op de gasten van Walt Disney Studios Par. In het Studio Theater kan je genieten van een muzikaal avontuur samen met je favoriete Pixar-vrienden. Tijdens deze show, die state-of-the-art podiumtechnologie, lichteffecten, choreografie en iconische liedjes combineert, zullen gasten ontdekken hoe muziek en vriendschap ons samenbrengt. 

De heropening van 'it's a small world'

Na gesloten te zijn geweest wegens renovatie, zal de vrolijkste cruise die ooit gevaren heeft eindelijk heropenen in het voorjaar van 2023. Geniet opnieuw van een prachtige reis rond de wereld op het liedje dat je voor de rest van de dag niet meer uit je hoofd krijgt. Tijdens de renovatie is de voorgevel volledig opgeknapt, zijn de meeste poppen vervangen of voorzien van een nieuwe outfit en is de verlichting aangepakt.

En vele andere dingen...

Naast het nieuwe entertainment, kan je tot en met 30 september 2023 nog steeds genieten van je het bestaande entertainmentaanbod, waaronder: 

  • De 'Disney D-Light'-nachtshow, die een onvergetelijke ervaring biedt met zijn magische combinatie van videoprojecties, fonteinen, lichteffecten, mist en lasers rond het kasteel van Doornroosje.
  • De unieke Gardens of Wonder-displays, met negen betoverende themawerelden en 30 kinetische sculpturen van Disney- en Pixar-personages, die recht voor het kasteel van Doornroosje tot leven komen. 's Nachts zijn ze speciaal verlicht.  
  • Merchandisingartikelen in beperkte oplage, gewijd aan de viering van het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs
  • Heerlijke eet- en drinkgelegenheden die speciaal voor de gelegenheid zijn bereid. Gasten van alle leeftijden kunnen genieten van Mickey-vormige pizza's en sandwiches, ijsjes, macarons, madeleinecakes en wafels. Walt's - een Amerikaans restaurant en Toad Hall Restaurant hebben zelfs gloednieuwe menu's!  

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42

Disneyland Paris viert 95e verjaardag Mickey en Minnie Mouse

15 november 2023 17:36
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.