Reclame

Halloween Party breidt uit naar twee avonden

2x zo veel griezelen!
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft besloten om in 2019 de jaarlijkse Halloween Party (Halloween Soirée) uit te breiden naar twee avonden. Traditioneel valt het evenement op 31 oktober, maar dit jaar kan je ook op 26 oktober 2019 terecht in het Disneyland Park voor lekker te griezelen.

Op beide dagen kan je van 20.00 uur tot 02.00 uur in het Disneyland Park genieten van extra shows, parades, entertainment, meet 'n' greets, een speciale scare-zone en nog veel meer. De meeste attracties blijven gewoon geopend en je mag bovendien verkleed komen. Maskers zijn niet toegelaten.

Aan entertainment is er geen gebrek. Voor het kasteel van Doornroosje brengt Goofy je in de sfeer met zijn Skeletoon Street Party en door Main Street U.S.A. trekt er een speciale Halloween-parade met prachtig verlichte praalwagens. In Fantasyland heb je de kans om talrijke Disney-figuren in hun Halloween-outfit tegen het lijf te lopen en op Adventure Isle jagen de skeletten uit Pirates of the Caribbean je de stuipen op het lijf! Dit laatste is niet geschikt voor kinderen.

De Halloween Party (Halloween Soirée) is een evenement waarvoor je een apart toegangsticket moet kopen. Vorig jaar was de kostprijs € 69 per ticket. Als houder van een jaarpaspoort krijg je extra korting. De prijzen zullen dit jaar hoogstwaarschijnlijk stijgen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 48

3 december 2023 20:48

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.