Reclame

Handelaren kopen souvenirs Disneyland Paris in bulk

Onacceptabel...
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft voor de 30e verjaardag een aantal exclusieve souvenirs uitgebracht die onmiddellijk populair zijn geworden. Jammer genoeg zien sommige handelaren hier een kans om deze met extra winst te verkopen.

Sinds de souvenirs in de winkels van de Disney Parken liggen, staan er voor het eerst grote wachtrijen om deze items te kunnen kopen. De winkel 'New Century Notions Flora's Unique Boutique' bevat alle souvenirs, waaronder een zeeppompje die een schuimpje geeft in de vorm van een Mickey hoofd en een rugzakje met Mickey oortjes.

Aangezien niet iedereen tot de Disney Parken geraken, zien handelaars hun kansen en kopen ze een groot aantal souvenirs in de parken om deze vervolgens online aan te bieden via sociale media of tweedehandswebsite, tegen veel hogere prijzen.

Om dit tegen te gaan, heeft Disneyland Paris al strengere regels ingevoerd. Zo is er een limiet op het aantal souvenirs dat je per persoon mag kopen, als het gaat om een beperkte oplage. Echte controle is er jammer genoeg niet. Handelaars kunnen gewoon meerdere keren aanschuiven. Hierdoor zijn sommige souvenirs snel uitverkocht en kan de normale bezoeker deze niet meer aankopen.

Disneyland Paris zou hun souvenirs zelf online kunnen aanbieden. Zo worden handelaars ontmoedigd om woekerprijzen te vragen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.