Reclame

Herbeleef de geschiedenis van Disneyland Paris dankzij unieke thema-avond

Ben jij aanwezig?
1 minuut om te lezen
Op vrijdag 13 maart 2020 kan je een unieke avond beleven in het Disneyland Park. Van 20.30u tot 01.00u staat het park volledig in teken van zijn eigen geschiedenis met muziekanten, Disney-figuren en de klassieke attracties met een nostalgische knipoog.

Het evenement, dat Disneyland Park Adventures wordt genoemd, zal plaatsvinden in het Disneyland ParkÉénmalig komen oude shows, uit de bijna 30 jarige geschiedenis, terug naar het park. Het evenement gaat verder waar het vorige eindigde. Voor één keer worden ook de klassieke attracties lichtjes aangepast en komt er een speciale, muzikale vuurwerkshow bij het kasteel. Verder lopen er talrijke Disney-figuren rond in het park. Ze hebben geen vaste fotolocatie.

"Dit is je kans om de originele bewoners van Main Street U.S.A. te ontmoeten, de goudkoorts in cowboystadje Thunder Mesa te herbeleven, met Peter Pan rond te dwalen op het piratenschip van Kapitein Haak en 20.000 mijlen onder de zee te duiken met kapitein Nemo", laat Disneyland Paris weten.

Tickets kosten €45 per persoon en zijn enkel te verkrijgen voor houders van een Magic Plus of Infinity jaarpaspoort. Elke houder mag ook twee extra tickets bestellen voor iemand die geen houder is van een jaarpaspoort, maar deze moeten vergezeld worden door die jaarpaspoorthouder.

Het volledige programma wordt later nog bekend gemaakt.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.