Reclame

Is het nieuwe Frozen-seizoen een flop?

Wat denk jij?
2 minuten om te lezen
Van 11 januari tot en met 3 mei 2020 kan je genieten van het Frozen Celebration seizoen in Disneyland Paris. Het nieuwe seizoen krijgt echter slechte reacties van trouwe Disney-fans. Ze noemen het seizoen 'saai'.

Het nieuwe seizoen staat volledig in teken van Frozen, maar is eigenlijk niet meer dan één parade, een paar signature snacks en een show in het Walt Disney Studios Park. De parade op de paraderoute van het Disneyland Park bestaat uit slechts één paradewagen met daarop Anna, Elsa en Kristoff. Olaf is een niet bewegende pop en ook het rendier Sven is een weinig bewegende animatronic.

De wagen wordt gevolgd door dansers met vlaggen op de muziek van Frozen. Op het plein voor het kasteel houdt de paradewagen halt en wordt er een show opgevoerd. In totaal duurt de parade 10 minuten. Ze wordt slechts één keer per dag vertoond.

"Niet genoeg om een heel seizoen te noemen", wordt gezegd op sociale media. "En dit duurt nog tot 3 mei". Fans van Frozen hadden duidelijk meer verwacht van het nieuwe seizoen.

De attractie in het Walt Disney Studios Park daarentegen is beter geslaagd met de Frozen-singalong. In het vernieuwde Animation Celebration gebouw zingen Anna, Elsa, Sven en Kristoff erop los. In dee tweedelige show komen alle bekende liedjes uit Frozen aan bod in zowel Frans als Engels. Op het einde heb je de mogelijkheid om met Olaf op de foto te gaan.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.