Reclame

Het programma voor het exclusieve Soirée Marvel-evenement is bekend!

Ga jij naar dit exclusieve evenement?
1 minuut om te lezen
Op zaterdag 7 juli 2018 organiseert Disneyland Parijs een exclusieve Soirée Marvel, volledig in teken van Marvel met extra shows, entertainment, parades en een DJ-party. Ook de meeste attracties zullen geopend zijn.

Het vorige evenement rond de verjaardag van de Tower of Terror was alvast een groot succes. Deze keer staat het Walt Disney Studios Park volledig in teken van Marvel. In het Studio Theater kan je genieten van een Disney Imagineer die komt vertellen hoe het Marvel Summer of Super Heroes tot stand kwam.

Op La Place des Stars kan je uitgeroepen worden tot de beste superheld in een heuse verkleedwedstrijd of meedansen tijdens Guardians of the Galaxy: Awesome Dance Off.

In het volledige Walt Disney Studios Park zullen diverse Marvel- en Disney-figuren te zien zijn waaronder Captain America, Black Widow, Thor en Loki. Je hebt de kans om met elk op de foto te gaan! Ook de meeste attracties, zoals Crush's Coaster, de Tower of Terror en Ratatouille zullen geopend zijn.

Als afsluiter van de avond zal er een heuse DJ-party zijn voor de Tower of Terror. Het evenement is enkel toegankelijk voor houders van een Infinity of Magic Plus jaarpaspoort.

Tickets kosten € 39 euro per persoon en zijn telefonisch te koop via het telefoonnummer van het Bureau Passeport Annuele (0033 1 60 30 60 69) of bij City Hall (Disneyland Park) en Studios Services (Walt Disney Studios Park).

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.