Reclame

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

Van 15 tot en met 21 januari 2024
2 minuten om te lezen
Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Entertainment

  • De extra avondshow 'Magic over Disney' is nog te zien op 22 en 24 januari 2024. De show komt na Disney Dreams!. De Electrical Sky Parade is die avonden niet te zien.

Hotels

  • Vanaf 25 januari 2024 is het mogelijk om online in te checken in je Disney Hotel. Hierbij wordt je Magic Pass digitaal beschikbaar in de officiële app van Disneyland Paris. Hiermee kan je rechtstreeks naar de Disney Parken zonder langs de receptie van je hotel te gaan. Je toegangstickets en maaltijdvouchers zijn beschikbaar via de app. Wanneer je een sms en/of email krijgt dat je kamer klaar is, ga je langs de receptie om je fysieke Magic Pass op te halen zodat je je hotelkamer kan openen.
  • De plattegrond van het Disneyland Hotel is online verschenen.

Parken

  • In België kregen we te maken met een heuse sneeuwstorm, maar in Frankrijk kwam er ook een laagje sneeuw tevoorschijn in de Disney Parken. Dit leverde opnieuw mooie beelden open.
  • Het gebied voor het Main Street Station is opgeknapt. Het kasteel is nu te zien in de kasseien.

Merchandising

  • Er zijn foto's verschenen van de merchandising te verkrijgen in het Disneyland Hotel. Ook de prijslijst is beschikbaar.

Disney Village

  • Cool Stop, naast het restaurant Annette's diner, is verdwenen achter schuttingen. Het kleine verkooppunt zal definitief verdwijnen. Wat er in de plaats komt, is niet geweten.

Andere

  • Fan van de Disney Halloween en Kerstmis muziek? Goed nieuws, want Disneyland Paris heeft de meeste populaire nummers online gezet op Spotify.

Foto's: DLPReport, ED92.

Elke week het weekoverzicht in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.