Reclame

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 41

Van 9 tot en met 15 oktober 2023
2 minuten om te lezen
Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Entertainment

  • Het lied 'Come Dream a Dream' is terug als afsluiter van de avondshow 'Disney Dreams!'.

Hotels

  • CEO Natacha Rafalski toonde op haar Instagram-account beelden van de nieuwe kroonluchter die werd geïnstalleerd in de lobby van het Disneyland Hotel.
  • Deze week konden Cast Members genieten van de tentoonstelling 'Disneyland Hotel : The Immersive Experience'. Hier werden de kostuums van de Cast Members, de borden, het bestek, de merchandising, de handdoeken enzovoorts getoond. Opvallend waren de tafels van het restaurant 'La Table de Lumière' die projecties bevatten.

Parken

  • Er worden twee nieuwe scènes worden toegevoegd aan attractie 'Le Pays des Contes de Fées', gebaseerd op Winnie The Pooh en Frozen.
  • Casey's Corner, Peter Pan's Flight en de Twilight Zone Tower of Terror krijgen overdekte wachtrijen / terrassen. Zo wilt Disneyland Paris de bezoekers beschermen tegen regen en hitte.

Merchandising

Andere

  • Morgen (16 oktober 2023) is een speciale dag in Disneyland Paris. De 100e verjaardag van Disney wordt dan officieel gevierd.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 48

3 december 2023 20:48

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.