Reclame

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

Van 13 tot en met 19 november 2023
3 minuten om te lezen
Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Entertainment

 • Van 27 november tot en met 4 december 2023 is er in het Disneyland Park speciaal entertainment te zien voor het 10-jarige bestaan van Frozen.
 • Mastercard heeft nu ook VIP plekken voorzien bij de parade Mickey’s Dazzling Christmas Parade. Deze plaatsen zijn beschikbaar bij de ingang van de Discovery Arcade. Tickets zijn gratis op vertoon van een MasterCard. Je kan deze krijgen bij City Hall. De plaatsen zijn beperkt.
 • Op 18 november vierden Mickey en Minnie Mouse hun 95e verjaardag. Ze kregen een eigen parade en show, samen met DJ Max, op de Royal Castle Stage. Verder was er nog een speciaal dessert te verkrijgen bij het restaurant Walt's - an American restaurant en een Marshmallow lolly bij The Cool Post en The Old Mill. Bij het restaurant Plaza Gardens kon je een speciale Magic Shot laten maken.
 • Vanaf 29 november 2023 zal Asha uit de film 'Wish' te ontmoeten zijn bij het Animation Celebration gebouw in het Walt Disney Studios Park.
 • Ariana Debose heeft een uitvoering van “This Wish” uit de aankomende film Wish gefilmd voor het Kasteel van Doornroosje in Disneyland Parijs.
 • Er zijn meer details verschenen over het nieuwe seizoen 'Symphony of Colours'. De nieuwe droneshow zal 'Disney Electrical Sky Parade' gaan heten. Tijdens de show zullen de paradewagens verschijnen in de lucht, maar ook als projecties op het kasteel. De nieuwe dagshow zal 'A Million Splashes of Colour' heten. Verder zal Main Street U.S.A. geïnspireerd worden op Tinkerbell, met nieuwe lantaarns en leuke kleuren. Tijdens een persmoment kregen we ook de nieuwe outfit van Mickey Mouse te zien.

Hotels

 • In Newport Bay Club en Disney Hotel New York - The Art of Marvel kan je vanaf nu een speciale Christmas Gift Box krijgen. Deze zit vol met unieke merchandising van het hotel. Een box kost €169 en kan je bestellen bij de receptie.

Parken

 • De ingang van het Disneyland Park is lichtjes gewijzigd. Vroeger stond het hier vol met stalen leuningen om bezoekers te laten aanschuiven aan de kassa's. Aangezien Disneyland Paris gestopt is het met verkopen van fysieke tickets, zijn de meeste leuningen verwijderd. De kassa's worden nu enkel nog gebruikt bij speciale evenementen voor het ophalen van bijvoorbeeld polsbandjes.
 • Er is een tijdelijke wachtrij verschenen bij de attractie 'The Twilight Zone Tower of Terror'. De werken aan de nieuwe, overdekte wachtrij starten binnenkort.
 • Er zijn nieuwe, herbruikbare bekers verschenen. Ze dragen het logo van Coca Cola, de officiële sponsor en hebben een beeltenis van het kasteel in de bekende Cola bubbels.

Eten

Disney Village

 • Er is een nieuw ophangbord met de naam 'Rosalie' verschenen bij het restaurant in Disney Village. Het restaurant zal volgende maand openen.

Merchandising

 • Op 16 november kwam het nieuwe boek '100 Years of Disney' uit. Het kost €40 en is te verkrijgen bij The Story Book en Harrington's op Main Street U.S.A. in het Disneyland Park.
 • Er is speciale merchandising verschenen van de nieuwe film 'Wish'. Je kan leuke t-shirts, blouses, petten, een loungefly rugzak, enzovoorts krijgen.

Foto's: DLPReport.

Elke week deze het weekoverzicht in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.