Reclame
terug

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

Van 29 januari tot en met 4 februari 2024

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Hotels

  • Het Disneyland Hotel is al sinds 25 januari 2024 geopend, maar op 3 februari vond er een persvoorstelling plaats. Hiervoor werd er een projectieshow gegeven op de voorkant van het hotel.

Parken

  • De werkzaamheden voor april zijn bekend. Zo zullen de attracties Thunder Mesa Riverboat Landing, Les Pays de Contes de Fees en Casey Jr. gesloten zijn.
  • Er zijn nieuwe foto's verschenen van de werken aan de Frozen attractie.
  • Op Main Street U.S.A. zijn nieuwe lantaarnpalen geplaatst met een LED scherm. Verder kan je nieuwe decoraties vinden voor het seizoen Disney Symphony of Colours. Op het station van de Disneyland Railroad is ook een groot LED scherm aangebracht. Het seizoen gaat van start vanaf 10 februari 2024.

Restaurants

  • Restaurant En Coulisse zou volgens geruchten sluiten vanaf 26 april. Hierna zal het definitief verdwijnen een plaats maken voor een nieuw restaurant.
  • Het restaurant Royal Banquet in het Disneyland Hotel was bij de opening toegankelijk voor iedereen. Echter heeft Disneyland Paris deze week beslist om het enkel toegankelijk te maken voor gasten die geboekt hebben in het Disneyland Hotel.

Andere

  • De boerenprotesten vinden niet alleen in België plaats, maar ook in Frankrijk. Hierdoor kan je vertraging oplopen als je reist met de wagen. Gebruik een navigatie-app zoals Google Maps of Waze om de files te vermijden.

Foto's: DLPReport, ED92, Disneyland Paris.

Elke week het weekoverzicht in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

30 juni 2024 15:18

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28
Je verblijf in Disneyland Paris
Zin in een trip naar de magie?

Bekijk de aanbiedingen

Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.