Reclame

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

Van 12 tot en met 18 februari 2024
2 minuten om te lezen
Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Hotels

  • Vanaf nu moet je de app LineBerty gebruiken om als niet gast van het Disneyland Hotel toegang te krijgen. Met een digitale reservering hoopt Disneyland Paris te lange wachtrijen voor de ingang te vermijden. Hierdoor werden de gasten die effectief een verblijf hadden geboekt soms raar bekeken als 'voordringers'.
  • Het Disneyland Hotel biedt nu ook shuttles aan aan hun gasten. Deze elektrische voertuigen kunnen gebruikt worden om doorheen het resort te rijden. Zo kan je bijvoorbeeld een shuttle nemen om te gaan dineren in een ander Disney Hotel.

Parken

  • De winkels in Studio 1 in het Walt Disney Studios Park sluiten vanaf 25 april 2024. Het gaat om de winkels “Les Légendes d’Hollywood” (links als je Studio 1 binnen wandelt) en de naastgelegen, kleine winkel “Hollywood Jewel Box”, waar producten van Pandora verkocht worden. De winkels krijgen een grote opknapbeurt.
  • De eerste gebouwen van het Frozen themaland zijn zichtbaar geworden. Disneyland Paris zit duidelijk al ver in de afwerking. Het grote meer wordt ook al gevuld met water. De bedoeling is om een deel van het nieuwe themaland later dit jaar beschikbaar te maken voor de gasten.
  • Er is een nieuwe Magic Shot beschikbaar bij het kasteel van Doornroosje in het thema van 'Symphony of Colours'.

Attracties

  • De attractie Pirates of the Caribbean werd toegevoegd aan de voordringdienst Disney Premier Access. De laatste weken werd er gebouwd aan een nieuwe ingang. Deze is nu klaar en het lijkt erop alsof deze er altijd heeft gestaan.

Entertainment

  • De shows voor de thema-avond 'Treasure Night' op 22 maart 2024 zijn bekend. Op Central Plaza vinden twee shows plaats, de Disneyland Park Celebration en The Starry Grand Finale. In Videopolis kan je genieten van Disney Classic Celebration en op Main Street U.S.A. zal er een parade te zien zijn tijdens Main Street U.S.A. Musical Gathering.

Merchandising

  • Er komt een nieuwe verzamelsleutel van Autopia. De sleutel is vanaf 22 februari te verkrijgen. Gelimiteerd tot 1992 exemplaren.

Disney Village

  • In Disney Village werd er op 17 februari Carnaval gevierd. Dit met elektronische muziek en verlichte 'robots'.

Foto's: DLPReport, ED92, Disneyland Paris.

Elke week het weekoverzicht in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.