Reclame

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

Van 19 tot en met 25 februari 2024
2 minuten om te lezen
Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Hotels

  • In maart krijgt Disneyland Paris er een partnerhotel erbij. Ki Space Hotel & Spa is een viersterren hotel in Val d'Europe.
  • Het Disneyland Hotel heeft pas na opening al een slechte reviews gekregen op TripAdvisor. Gemiddeld krijgt het hotel een 3 op 5. Gasten klagen vooral over onafgewerkte ruimtes, lang wachten bij checkin of tot de kamers klaar zijn en vieze geurtjes. Andere vinden het hotel dan weer het toppunt van magie.

Parken

  • In het Walt Disney Studios Park zijn nieuwe hagen geplaatst bij de ingang van de attractie 'Avengers Assemble: Flight Force'. Dit moet voorkomen dat mensen in de beplanting gaan staan om het entertainment te zien.
  • Opnieuw in het Walt Disney Studios Park staan de 'kartonnen' gebouwen die Hollywood moeten voorstellen achter schuttingen. Ze worden binnenkort verwijderd om plaats te maken voor de grote doorgang naar het meer.

Entertainment

  • In een nieuwe video van de reeks 'Live From The Magic' kan je een kijkje nemen achter de schermen van 'Symphony of Colours' met een focus op de kostuums en paradewagens van de parade 'A Million Splashes of Colour'.

Merchandising

  • Pandora heeft een nieuw bedeltje uitgebracht van de attractie 'Ratatouille: The Adventure'. De attractie bestaat dit jaar 10 jaar. Voor een bedeltje betaal je €85 en ze is te koop in alle locaties waar je Pandora kan vinden, waaronder Bay Boutique, Northwest Passage, Disney Fashion, The legends of Hollywood, Harrington's enzovoorts.
  • Een nieuwe oranje / roze Disneyland Paris collectie verschenen. De collectie noemt 'Peach Punch' en bestaat uit een Spirit Jersey, Minnie oren en een Loungfly tas.
  • Er zijn een paar nieuwe dingen toegevoegd aan de 'Paris' collection waaronder een blouse en een koffietas.

Disney Village

  • De LEGO winkel bestaat 10 jaar. Hierdoor kregen de eerste 250 gasten op vrijdag en zaterdag een goodiebag met enkele leuke verrassingen. Gasten konden ook een eigen verjaardagstaart maken en in de namiddag verschenen er lego figuren.

Foto's: DLPReport, ED92, Disneyland Paris.

Elke week het weekoverzicht in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.