Reclame

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

Van 26 februari tot en met 3 maart 2024
2 minuten om te lezen
Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Parken

 • Avengers Campus heeft tijdelijk slechts één in- en uitgang. Langs de achterkant naar de Tower of Terror gaan is niet meer mogelijk. Het gedeelte is afgezet zodat de werken aan de nieuwe Alice in Wonderland show van start kunnen gaan.
 • De winkel 'Disney Clothiers' is terug open na een opfrissing.
 • De nieuwe snack-locatie 'Overland Trail Café' in frontierland heeft nieuwe borden gekregen. Opening staat voor binnenkort gepland.

Entertainment

 • Op 1 maart 2024 was er een speciale pre-parade te zien voor 'Global Recognition Week'. Hierin werden de Cast Members gehuldigd voor het dagelijks werk dat ze doen.
 • Vanaf 4 maart 2024 zal je de Mandalorian terug kunnen ontmoeten in Discoveryland. Of hij Grogu bij zich heeft.. dat is nog af te wachten.
 • Vanaf 28 maart 2024 kan je VIP plaatsen reserveren voor de Disney Stars on Parade en de avondshow Disney Dreams. Iedereen kan deze boeken via de app. Een ticket kost €19 per persoon. Met een jaarpas krijg je geen extra korting. Het aantal plaatsen zijn beperkt!
 • Tussen 3 en 9 maart 2024 kan je twee keer genieten van de avondshow Disney Dreams. Er zal een voorstelling zijn zonder vuurwerk om 19.30u en eentje met vuurwerk om 22.00u. Bij de eerste voorstelling blijft Fantasyland gewoon geopend. De droneshow Disney Electrical Sky Parade zal enkel bij de laatste voorstelling te zien zijn (omstreeks 21.50u). Het is een test om te kijken of er gasten in geïnteresseerd zijn.

Attracties

 • De attractie 'Ratatouille' in het Walt Disney Studios Park zal de komende twee weken enkel in 2D te zien zijn. Deze test werd al eens eerder gedaan, maar er werd toen gekozen om toch met de 3D versie verder te gaan.

Merchandising

 • Er verschijnt een nieuwe lepel van het restaurant 'Le Royal Banquet' in het Disneyland Hotel. De lepel kan je enkel krijgen als je in het restaurant eet. Gelimiteerd tot 1 per persoon. Prijs: 50 euro.

Disney Village

 • De schuttingen in Disney Village zijn weer verdwenen. Alle bomen, banken en bloembakken zijn weggehaald en een tijdelijke asfaltering is aangebracht. Dit was nodig om ruimte te maken voor de verbouwingen van de winkels.

Andere

 • Zin om voor Disneyland Paris te gaan werken? Op 12 en 13 maart 2024 kan je in Rijsel op kennismakingsgesprek gaan. Geen afspraak nodig.. gewoon langsgaan.

Foto's: DLPReport, ED92, Disneyland Paris.

Elke week het weekoverzicht in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 10

10 maart 2024 16:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.