Reclame

Hoe je bezoek aan Disneyland Paris reserveren na 15 juli 2020?

Lees hier alle mogelijkheden.
3 minuten om te lezen
Na de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 ziet een bezoek er een beetje anders uit. Zo is het dragen van mondmaskers verplicht in de parken en hotels, maar moet je ook je aankomst reserveren. Ben je verward over wat je nu moet doen? We maken een overzicht.

Een verblijf in een Disney-hotel

Op 15 juli 2020 zal enkel Disney's Newport Bay Club geopend zijn. Een paar dagen later, op 20 juli 2020, volgt Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Hotel Santa Fe opent op 3 augustus. Het Disneyland Hotel blijft nog gesloten tot 7 september. Disney's Sequoia Lodge, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney's Hotel New York blijven voorlopig gesloten.

In het hotel gelden er strikte maatregelen. Zo is het dragen van mondmaskers en het houden de nodige afstand verplicht. Buffetrestaurants worden tijdelijk omgevormd tot een nieuwe 'all you can eat' formule met bediening aan tafel.

Als je je verblijf hebt geboekt in een Disney-hotel, dan moet je niet apart je aankomst reserveren. Je hebt gegarandeerd toegang tot de Disney-parken met je tickets.

Je hebt een ticket, zonder datum

Heb je thuis nog een ticket liggen voor Disneyland Paris? Kijk dan even naar de geldigheidsdatum. Tickets die vervallen zijn tussen 14 maart en 15 juli 2020 worden automatisch verlengd tot 30 september 2020.

Voor je naar Disneyland Paris gaat, dan moet je eerst je aankomst reserveren via een nieuw online platform. Met deze reservatie en je ticket, ga je naar de ingang van een Disney-park en krijg je toegang.

Je hebt nog geen ticket?

Geniet dan van de speciale zomertickets. Deze zijn beschikbaar van 15 juli tot en met 31 augustus 2020 en kosten €79 voor één Disney-park en €99 voor beide Disney-parken. Bij het aankopen van de tickets moet je al een datum opgeven waarop je Disneyland Paris wilt bezoeken. Kan je ineens toch niet gaan? Dan kan je tot drie dagen voor je bezoek je tickets gratis annuleren en krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Je hebt een jaarpaspoort?

Geniet dan van de speciale opening op 13 en 14 juli 2020. Voor deze dagen, en voor een andere dag dat je Disneyland Paris wilt bezoeken, moet je op voorhand je aankomst reserveren. Hou hierbij rekening met de blockdagen van je jaarpaspoort.

Als je een reservatie maakt om Disneyland Paris te bezoeken en je komt niet opdagen, dan wordt je jaarpaspoort voor 14 dagen geblokkeerd. Je reservatie annuleren kan tot 10.00u op de dag van je bezoek.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.