Reclame

Hoe kan je de muziek van Disneyland Parijs herbeluisteren?

Ook zo fan van de muziek?
1 minuut om te lezen
Als je in Disneyland Parijs rondloopt, dan heb je het zeker al gehoord! De muziek! De catchy tunes blijven nog dagen na je verblijf nazinderen in je hoofd. Je kan deze online herbeluisteren.

Onlangs bracht Disneyland Parijs nog een CD uit op met de muziek van de nieuwe parade, maar ook muziek vanop Main Street U.S.A., de restaurants en de verschillende attracties is online te vinden.

Radio

Michel, Jorn en Ralf van D-tales hebben een online webradio waarin de meest iconische muziek vanuit de parken wordt afgespeeld. Je vindt deze zender op de website van Radionomy, maar deze is ook te beluisteren via de vele apps die het platform aanbiedt.

Spotify

Met Spotify kan je online muziek beluisteren gratis of met een abonnement. In de gratis versie moet je de reclame erbij nemen.

YouTube

Op YouTube zijn er verschillende playlists beschikbaar met muziek van de parken.

Radio Disney Club

Radio Disney Club is een franse website met actualiteiten over de parken, maar ze biedt ook een webradio aan. Deze is elke dag te beluisteren en laat je willekeurige muziek vanuit de parken horen.

Live muziek van Disney Village

In Disney Village wordt er ook muziek afgespeeld. Af en toe worden hier ook live optredens gegeven. Stem af op de geluiden van Disney Village Web Radio met muziek uit de films, parades en live podium uitvoeringen. Allemaal te beluisteren via de live-stream.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.