Reclame

Houders van een jaarpaspoort krijgen eerder toegang tot de Disney Parken

Eerder naar de magie!
1 minuut om te lezen
Houders van een jaarpaspoort voor de magie krijgen al twee dagen eerder toegang tot de Disney Parken. Op 15 en 16 juni 2021 mogen zij als eerste de parken ontdekken.

Dit werd bekend gemaakt met een email aan de houders van een jaarpaspoort. Eerder was er veel vreugde toen de openingsdatum van Disneyland Park bekend werd gemaakt, maar deze sloeg al snel om.

De datum werd bekend gemaakt door de dag, wanneer veel mensen aan het werk waren. Hierdoor konden deze pas 's avonds een reservatie maken, maar toen bleken de meeste plaatsen voor de zomer al bezet te zijn. Door de lage capaciteit door de maatregelen rond het Coronavirus, werden natuurlijk ook plaatsen vrijgehouden voor mensen die geen jaarpaspoort hebben.

"Wij luisteren naar jullie opmerkingen", staat te lezen in de email. De soft-opening voor houders van een jaarpaspoort is een eerste manier om deze mensen tegemoet te komen. Er wordt achter de schermen nog gewerkt aan andere manieren.

Heb je zelf een jaarpaspoort? Dan kan je binnenkort via de website van Disneyland Paris een reservering maken voor 15 en 16 juni 2021.

Misschien ook interessant?

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 1

7 januari 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.