Reclame

Iconisch liedje uit 'Sneeuwwitje' in een nieuw jasje voor tv-commercial

One day my prince will come
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft een liedje uit de Disney-klassieker Sneeuwwitje in een nieuw jasje gestoken voor hun nieuwste tv-commercial. Deze werd gemaakt voor de heropening van de Disney-parken op 15 juli 2020.

In de nieuwe tv-commercial zien we het Kasteel van Doornroosje waarop wordt ingezoomd. Het is nacht en hierdoor komen de kleuren van kasteel helemaal tot hun recht. Eens aangekomen aan het hoogste punt, zien we Tinkerbell die elfenstof over het resort uitstrooit.

Het geheel wordt begeleidt door het liedje 'One day my prince will come', dat door Sneeuwwitje gezongen wordt in de Disney-klassieker Sneeuwwitje. Het liedje wordt in de nieuwste, magische tv-commercial heel toepasselijk gebruikt. Opvallend is de mannenstem die je hoort zingen. Ook de tekst werd aangepast. "Eens op een dag zal mijn prins komen. Eens op een dag zullen we elkaar weer ontmoeten. Dan neemt hij me mee naar zijn kasteel en zullen we voor eeuwig gelukkig zijn.", is te horen in de tv-commercial. Of dit een referentie is naar de Holebi-gemeenschap, is niet geweten.

De nieuwe slogan is 'er is geen magie zonder jou', waarmee Disneyland Paris laat weten dat het niet kan wachten totdat de blije gezichten van hun gasten terug in de parken te zien zijn. Disneyland Paris heropent op 15 juli 2020 met aangepaste maatregelen

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.