Reclame

Ingang van Walt Disney Studios Park wordt volledig vernieuwd

Er staan schuttingen voor de ingang.
1 minuut om te lezen
Fansite DLP Welcome heeft foto's online gezet waarin te zien is dat de ingang en het gedeelte voor Studio 1 volledig opnieuw wordt aangelegd. Hierdoor staan er schuttingen.

Eerst werd er gedacht dat de schuttingen waren verschenen om nieuwe toegangspoortjes te installeren. Al snel werd het duidelijk dat niet alleen de ingang, maar ook een groot gedeelte voor Studio 1 was afgesloten. Een te grote ruimte om enkel aan de toegangspoortjes te werken.

Op nieuwe foto's is te zien dat het volledige plein tussen de ingang en Studio 1 opnieuw wordt aangelegd. Wanneer de werken afgelopen zijn, is niet geweten. Bezoekers moeten ondertussen het park bezoeken via twee kleine ingangen aan weerszijde van de schuttingen. Hierdoor ontstaan er soms lange wachtrijen.

Ondanks dat het park voor de helft is afgesloten door schuttingen, blijft het de moeite om dit te bezoeken door attracties zoals Crush's CoasterRatatouille en de Tower of Terror. Deze attracties krijgen door de werken meer bezoekers, waardoor er langere wachtrijen ontstaan. Het beste kan je ze bezoeken tijdens de Extra Magic Time.

Foto's: DLP Welcome

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.