Reclame

'it's a small world' dit jaar niet in kerstsfeer

Disneyland Paris stapt af van een traditie.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris stapt af van een jarenlange traditie. De attractie 'it's a small world' zal dit jaar geen kersteditie krijgen. Normaal gezien wordt de attractie elk jaar omgebouwd om te laten zien hoe kerstmis gevierd wordt over de hele wereld.

Dit jaar moeten bezoekers het dus stellen met de normale attractie, zonder aangepaste kerstmuziek, kledij en decors. Volgens een officiële verklaring van Disneyland Paris is de entertainmentafdeling te druk bezig geweest met de nieuwe kerstshow en -parade en was er geen tijd om de aangepaste kostuums te maken voor de poppen.

Elk jaar wordt normaal de attractie gesloten om deze om te bouwen voor kerstmis. De poppen krijgen de traditionele kledij die met kerstmis gedragen wordt. Zo kan de bezoeker zien hoe kerstmis over de hele wereld wordt gevierd. De kostuums liggen niet zomaar klaar van het afgelopen jaar. Deze  worden elk jaar opnieuw gemaakt.

Verder is de entertainmentafdeling van Disneyland Paris vooral bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe 'Frozen Celebration' seizoen dat van start zal gaan vanaf 11 januari 2020.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.