Reclame
terug

'it's a small world' dit jaar niet in kerstsfeer

Disneyland Paris stapt af van een traditie.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris stapt af van een jarenlange traditie. De attractie 'it's a small world' zal dit jaar geen kersteditie krijgen. Normaal gezien wordt de attractie elk jaar omgebouwd om te laten zien hoe kerstmis gevierd wordt over de hele wereld.

    Dit jaar moeten bezoekers het dus stellen met de normale attractie, zonder aangepaste kerstmuziek, kledij en decors. Volgens een officiële verklaring van Disneyland Paris is de entertainmentafdeling te druk bezig geweest met de nieuwe kerstshow en -parade en was er geen tijd om de aangepaste kostuums te maken voor de poppen.

    Elk jaar wordt normaal de attractie gesloten om deze om te bouwen voor kerstmis. De poppen krijgen de traditionele kledij die met kerstmis gedragen wordt. Zo kan de bezoeker zien hoe kerstmis over de hele wereld wordt gevierd. De kostuums liggen niet zomaar klaar van het afgelopen jaar. Deze  worden elk jaar opnieuw gemaakt.

    Verder is de entertainmentafdeling van Disneyland Paris vooral bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe 'Frozen Celebration' seizoen dat van start zal gaan vanaf 11 januari 2020.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.