Reclame

Jaarpaspoorten automatisch verlengd met 153 dagen

En er zijn een paar nieuwe regels.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris is in totaal 123 dagen gesloten geweest. Nu de opening op 15 juli dichterbij komt, is Disney begonnen met het verlengen van alle jaarpaspoorten. Deze krijgen in totaal 153 extra. Één maand extra als compensatie voor de sluiting.

Een mooi gebaar van Disneyland Paris. De aanpassing van de jaarpaspoorten gebeurt automatisch. De vervaldatum staat geprint op de kaart, maar Disney gaat geen nieuwe kaarten verzenden. Via het online platform, kan je de geldigheidsdatum opvragen.

Samen met de verlenging, zijn er ook een paar nieuwe regels. Zo moeten houders van een jaarpaspoort hun bezoek op voorhand verplicht registreren. Zonder reservatie kom je de parken niet binnen. Op deze manier zorgt Disneyland Paris ervoor dat er niet te veel volk in de parken aanwezig is. Reserveren kan via een nieuw online platform.

Verder wordt er nu strikt gekeken naar het type jaarpaspoort. Vroeger kon je nog al eens door de mazen van het net glippen. Elke jaarpaspoort (behalve Infinity) heeft blockdagen. Dit zijn dagen waarop je jaarpaspoort niet geldig is. Zolang je een reservatie had in een Disney-hotel, dan mocht je met je jaarpaspoort de parken betreden. Dit is niet langer mogelijk. Je jaarpaspoort moet geldig zijn op die dag.

Als je een reservatie maakt om Disneyland Paris te bezoeken en je komt niet opdagen, dan wordt je jaarpaspoort voor 14 dagen geblokkeerd. Je reservatie annuleren kan tot 10.00u op de dag van je bezoek.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.