Reclame
terug

Jaarpaspoorten kunnen vanaf nu hun voordelen online reserveren

Disneyland Parijs springt op de digitale trein.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Vanaf 13 december 2018 hoeven houders van een jaarpaspoort voor Disneyland Parijs niet langer te bellen naar een speciale telefoonnummer om reservaties te doen voor shows, restaurants en andere entertainment. Disneyland Parijs heeft een nieuw platform ontwikkeld zodat je dit online kan doen.

    Houders van een jaarpaspoort voor Disneyland Parijs genieten van talrijke voordelen. Voor sommige van deze voordelen, moest je op voorhand bellen naar een speciaal telefoonnummer om een plaats te reserveren. Denk bijvoorbeeld aan de speciale VIP-plaatsen om de avondshow Disney Illuminations te zien, zitplaatsen in je favoriete restaurant of plaats in een zwembad naar keuze.

    Vanaf nu kan je online via de website van Disneyland Parijs deze dingen boeken, zonder daarvoor te bellen. Anno 2018 springt Disneyland Parijs dus eindelijk op de digitale trein.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

    9 juni 2024 21:44

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.