Reclame

Jacky Lafon schenkt zieke kinderen een reis naar Disneyland Parijs

Via een schenking aan Make-A-Wish.
1 minuut om te lezen
Jacky Lafon wil de droom van vele zieke kindjes waarmaken, namelijk een reis naar Disneyland Paris. Daarom gaat de opbrengt van de allerlaatste show van ‘HD en D’, waarin de actrice samen met Luc Caals en ‘Familie’-acteur Jef De Smedt te zien is, volledig naar het goede doel.

Dat Jacky Lafon een groot hart heeft voor haar medemens, weet iedereen al langer. Afgelopen week werd er in ‘Gert Late Night’ nog een ode gebracht aan haar liefdadigheid. Zo organiseert de actrice elk jaar een reis voor jonge patiëntjes met een levensbedreigende ziekte naar Disneyland Paris. En deze keer belooft het een bijzondere editie te worden, want voor de 35ste en laatste keer brengt ‘tante Jacky’, zoals de kinderen haar noemen, een bezoekje aan Mickey Mouse en zijn vrienden.

“Disneyland Paris is voor die kinderen het beste medicijn tegen al hun verdriet, zorgen en pijn”, aldus Jacky vorig jaar. “Als ik zie hoe die kindjes opfleuren na een ontmoeting met een Disneyfiguur, dan loont het telkens opnieuw de moeite om dit met hart en ziel te organiseren. Die kinderen zijn zo positief ingesteld. Daar kunnen wij als volwassenen alleen maar een voorbeeld aan nemen.”

Maar zo’n uitstap kost natuurlijk wel wat geld en daarom heeft Jacky beslist dat de opbrengt van de laatste moppenshow van ‘HD en D’, die op zondag 3 november in Het Witte Paard in Blankenberge plaatsvindt, volledig naar Make-A-Wish gaat. De actrice werkt met die organisatie samen om deze reis te organiseren. Na de show zal Jacky persoonlijk een cheque overhandigen aan de mensen van Make-A-Wish.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.