Reclame

Johnny Depp en Orlando Bloom in Disneyland Parijs voor nieuwe Pirates of the Caribbean film

Een unieke kans voor vele fans!
2 minuten om te lezen
Ter promotie van de nieuwe Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (Dead Men Tell No Tales) kon je op zondag 14 mei kon je de enige echte Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) en een aantal andere mensen van de cast bewonderen in Disneyland Parijs.

Op Central Plaza werd voor de gelegenheid een podium in de vorm van een schip gebouwd. Genodigden van The Walt Disney Company France, Disneyland Parijs, de pers en houders van een Infinity jaarpaspoort kregen een speciaal plaatsje vooraan, de andere Gasten konden het gebeuren volgen in Main Street U.S.A. via grote schermen.

De hele dag waren er in Adventureland speciale Disney-figuren te zien waaronder Jack The Pirate. Klokslag 16u begon Disneyland Parijs met het uitzenden van een live-stream op Facebook en YouTube. Hierin werd eerst nog een paar filmpjes getoond over Pirates of the Caribbean waaronder de nieuwste trailer.

Alvorens de show van start ging, werd het kasteel en het podium volledig bedekt in rook op de tonen van de muziek van de film. Vervolgens trok er een korte parade naar het podium met piraten en de praalwagen van Jack Sparrow die tijdens de Halloween parade te zien is.

Na de show vormde de piraten een erehaag om de cast één voor één op het podium te roepen. Herbeleef dit unieke evenement met deze foto's en video.

Speciale animatie

Voor de show op Central Plaza was er in Adventureland speciale animaties, meet 'n' greets en waren er zelfs piraten in de rotsen van Adventure Isle. Één van deze figuren was Jack The Pirate. Hij is normaal enkel te zien in het Walt Disney Studios Park voor de show Disney Junior.

Attractie

De attractie Pirates of the Caribbean in Disneyland Parijs is sinds januari 2017 gesloten voor onderhoudswerken. Aan de attractie wordt ondermeer een animatronic van Jack Sparrow toegevoegd en nieuwe special effects zoals in de Amerikaanse Resorts. De openingsdatum is gezet op 24 juli 2017.

Meet 'n' greet

Tot einde september is er een nieuwe meet 'n' greet locatie in het Walt Disney Studios Park naast CinéMagique. Jack Sparrow is dagelijks te zien vanaf 12u met een Disney PhotoPass fotograaf.

Foto's & video: ED92, Disneyland Parijs

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.