Reclame

Johnny Depp komt naar Parijs

Ontmoet de echte Jack Sparrow op Central Plaza
1 minuut om te lezen
Johnny Depp, de acteur die Jack Sparrow speelt in de filmreeks Pirates of the Caribbean, komt op zondag 14 mei naar Disneyland Parijs.

Jack Sparrow en een groot deel van de cast van nieuwe Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales komen in Disneyland Parijs deze nieuwe film promoten in een speciaal Pirates evenement.

Eerst zal er een avant-première plaatsvinden in het Gaumont Cinema complex in Disney Village. Hierna voorziet Disneyland Parijs speciale en exclusieve animatie in Adventureland in het Disneyland Park van 11u tot 16u.

Vervolgens is Central Plaza de place-to-be omstreeks 16u voor een exclusieve happening met onder andere Johnny Depp (Captain Jack Sparrow), Orlando Bloom (Will Turner), Penelope Cruz (Angelica) en Javier Bardem (Captain Salazar).

Voor de promotie van de nieuwe film, is er ook speciale merchandising te verkrijgen in de winkels.

In Europa wordt de film ook Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge genoemd. Enkel in Amerika heeft het de naam Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is de gelijknamige attractie in Disneyland Parijs niet gebaseerd op de film, maar andersom. De originele versie van Pirates of the Caribbean opende in 18 maart 1967 in het Amerikaanse Disneyland Anaheim en de eerste film The Curse of the Black Pearl kwam in de zalen in 2003.

Foto's: ED92.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.