Reclame
terug

Johnny Depp krijgt exclusieve preview nieuwe Pirates-attractie

Op de foto met Jack Sparrow

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Captain Jack Sparrow, aka Johnny Depp, mocht een exclusieve kijk nemen achter de schermen van de attractie Pirates of the Caribbean. De populaire attractie en het bijhorende restaurant Blue Lagoon zijn momenteel gesloten voor onderhoud en het toevoegen van nieuwe scènes en special effects.

    De crew van de nieuwe film Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge was op 14 mei te gast in Disneyland Parijs in een exclusief Pirates evenement. Captain Jack Sparrow, aka Johnny Depp, mocht na de voorstelling een exclusieve kijk nemen naar de nieuwe scenes.

    Jack Sparrow zal op twee plaatsen te zien zijn in de vernieuwde attractie die op 24 juli terug open zal gaan. In één van de scènes zit hij verstopt in een vat, nog altijd op zoek naar nieuwe schatten.

    De eerste Pirates of the Caribbean-attractie opende in 1967 in Disneyland Anaheim, Californië, het allereerste Disney-park. In Parijs bestaat de attractie al sinds 1992.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.