Reclame

Kerst in Disney Village.. dat vier je zo!

Geniet van een magisch kerst in Disney Village
1 minuut om te lezen
Het kerstseizoen is het meest magische seizoen van het jaar in Disneyland Parijs. Niet alleen in beide Disney-parken is er entertainment voorzien, maar ook in Disney Village is er speciaal entertainment voorzien.

Vanaf 9 november 2019 wordt Disney Village verlicht met duizenden lampjes en versiert met kerstbomen, pakjes en nog veel meer. In de straten kan je een kerstmarkt vinden, een nieuwe show en hoor je de speciale kerstmuziek door de boxen.

Van 20 tot 23 december 2019 en 26 tot 30 december 2019 geniet je de show 'Le Secret de la Fée Lumière', een magisch verhaal waarbij het speelgoed en een muziekdoos tot leven komen.

Bij diverse kerststalletjes doorheen Disney Village kan je genieten van pure gezelligheid met een lekker pannenkoek, peperkoek of een warme tas chocolademerk. De kerstmarkt is aanwezig tot 5 januari 2020.

Zin om kerstavond op een speciale manier te vieren? Kies dan voor een het legendarische buffet bij Buffalo Bill's Wild West show. Tijdens kerstavond wordt er een speciaal kerstmenu gereserveerd en brengt de kerstman een bezoek aan de arena.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.