Reclame

Kerstman niet aanwezig bij start Kerstseizoen

Hij moet nog even een boodschap doen...
1 minuut om te lezen
De kerstperiode is meest magische periode van het jaar in Disneyland Parijs. Vanaf 9 november 2019 kan genieten van de torenhoge kerstboom op Main Street U.S.A. en tal van entertainment en shows. De eerste week van het kerstseizoen zijn er echter slechts twee shows te zien.

Het gaat om de kerstparade op Main Street U.S.A. in het Disneyland Park en de show Mickey's Christmas Big Band in het Walt Disney Studios Park. Vanaf 15 november komen hier de andere shows bij zoals Surprise Mickey, The Starlit Princess Waltz, Let's Sing Christmass en het ontsteken van de kerstverlichting met de kerstman tijdens Mickey's Magical Christmas Lights.

Vanaf 17 november 2019 opent ook het de nieuwe Frozen attractie, Animation Celebration, de deuren in het Walt Disney Studios Park. Tijdens de attractie wordt je meegenomen door de mooiste momenten en liedjes van de eerste Frozen-film en heb je de mogelijkheid om Olaf te ontmoeten.

Natuurlijk kan je wel vanaf de start van het kerstseizoen genieten van de grote kerstboom, de prachtige kerstmuziek en de sneeuw op Main Street U.S.A., en van de ontmoetingen met de Disney-figuren in hun kerstoutfit.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.