Reclame
terug

Kinderen jonger dan 11 jaar moeten geen mondmasker meer dragen

Goed nieuws!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Goed nieuws, want kinderen tot 11 jaar hoeven geen mondmasker meer te dragen in de Disney Parken. Tot nu was dit verplicht vanaf de leeftijd van 6 jaar.

  Door verbeterde omstandigheden in de regio rond Disneyland Paris wordt de verplichte maatregelen versoepeld. De officiële richtlijn raadt nog wel aan om een mondmasker te dragen vanaf 6 jaar, maar verplicht het enkel vanaf 11 jaar.

  Het volledig afschaffen van de mondmaskerplicht is momenteel nog niet in zicht. In de Disney Parken mag je enkel je mondmasker afzetten wanneer je aan het eten of drinken bent, en wanneer je een selfie neemt met een Disney Figuur, maar enkel wanneer je op de groene stip staat.

  Als je reist naar Frankrijk, dan moet je in het bezit zijn van een Europees Vaccinatie Certificaat, oftwel een CST (Covid Safe Ticket). Deze wordt gecontroleerd aan de ingang van de de Disney Village en de Disney Parken. Voor wie geen vaccinatie heeft, kan zich laten testen in Disney Village.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

  15 juli 2024 00:11

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

  30 juni 2024 15:18

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.