Reclame

Klassieke Amerikaanse snacks eindelijk te verkrijgen in Disneyland Paris

Food lovers opgelet!
1 minuut om te lezen
Food lovers opgelet! Want vanaf nu zijn er een aantal klassieke, Amerikaanse Disney lekkernijen te verkrijgen in Disneyland Paris. Dit ter ere van de 30e verjaardag van het resort.

Tot voor kort waren sommige snacks enkel te verkrijgen in de Amerikaanse Disney Parken. Nu lijken ze ook de weg gevonden te hebben naar Parijs. Binnenkort is de beroemde 'Turkey Leg' te verkrijgen bij Last Change Cafe in Frontierland (Disneyland Park) voor €9,00.

Verder is het ijsje in de vorm van een Mickey Mouse hoofd te verkrijgen op verschillende plaatsen voor €4,50. Het ijsje is vergelijkbaar met een magnum: vanille ijs op een stokje met harde melkchocolade rond.

Bij Cafe La Brousse in Adventureland is er voor €5,00 de Pineapple Whip verkrijgbaar, vergelijkbaar met de Dole Whip uit Amerika. Dit is een softijs met ananassmaak. Het ijsje komt van het bedrijf Dole Soft Serve. Het is vegan, glutenvrij en lactosevrij.

Het is alvast een goed begin om de klassieke, Amerikaanse snacks naar Parijs te halen. Sommige wachten nog op de funnel cake.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.