Reclame
terug

Klassieke Amerikaanse snacks eindelijk te verkrijgen in Disneyland Paris

Food lovers opgelet!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Food lovers opgelet! Want vanaf nu zijn er een aantal klassieke, Amerikaanse Disney lekkernijen te verkrijgen in Disneyland Paris. Dit ter ere van de 30e verjaardag van het resort.

    Tot voor kort waren sommige snacks enkel te verkrijgen in de Amerikaanse Disney Parken. Nu lijken ze ook de weg gevonden te hebben naar Parijs. Binnenkort is de beroemde 'Turkey Leg' te verkrijgen bij Last Change Cafe in Frontierland (Disneyland Park) voor €9,00.

    Verder is het ijsje in de vorm van een Mickey Mouse hoofd te verkrijgen op verschillende plaatsen voor €4,50. Het ijsje is vergelijkbaar met een magnum: vanille ijs op een stokje met harde melkchocolade rond.

    Bij Cafe La Brousse in Adventureland is er voor €5,00 de Pineapple Whip verkrijgbaar, vergelijkbaar met de Dole Whip uit Amerika. Dit is een softijs met ananassmaak. Het ijsje komt van het bedrijf Dole Soft Serve. Het is vegan, glutenvrij en lactosevrij.

    Het is alvast een goed begin om de klassieke, Amerikaanse snacks naar Parijs te halen. Sommige wachten nog op de funnel cake.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.