Reclame

Knuffel van jongen (4) teruggevonden dankzij Disney-fans

Een echt Disney verhaal met een magisch einde.
2 minuten om te lezen
Peter Jackson, een 4-jarige Britse jongen, was samen met zijn ouders op bezoek in Disneyland Parijs, toen hij per ongeluk zijn geliefde knuffel verloor in het park. Dankzij de kracht van sociale media en vele Disney fans kon hij terug met zijn knuffel herenigd worden.

Mama Tina Jackson en haar gezin waren in Disneyland Parijs voor een 4-daags verblijf. "We zijn op maandag naar het vuurwerkspektakel Disney Dreams gaan kijken wanneer het park sluit, en natuurlijk als het donker is valt Peter in slaap.", aldus moeder Tina. "De knuffel moet bij het verlaten van het park uit de buggy zijn gevallen. We zijn de dag erna nog gaan zoeken, maar we vonden niets."

Het was het account van de Disney fansite ED92 dat een bericht op Twitter plaatste met de boodschap "deze kleine kerel werd gisteren verloren in Adventureland en wacht op zijn eigenaar in City Hall".


Net voor het gezin terug met de trein naar huis vertrok, ging vader Rob nogmaals het park in om te zoeken naar de beer. Het was een Cast Member die hem erop attent maakte dat hij de beer op Twitter had gezien.

Na een paar berichten heen en weer te sturen, konden Peter en zijn knuffel terug herenigd worden.

"Het was een fantastisch gebaar dat het vertrouwen in de mensheid hersteld", vertelde Tina aan een Britse nieuwssite. "Peter en Big Teddy zijn onafscheidelijk, maar gelukkig had dit verhaal een Disney-einde. Ze liggen nu samen te knuffelen op de zetel."

Ben, manager van het account ED92 vertelt dat hij blij is dat hij heeft kunnen helpen met die prachtige verhaald. "Als een Disney fan-site, volgen mensen ons elke dag voor het laatste nieuws en magie van de parken.". Het was een Cast Member die hem vroeg de beer op zijn account te zetten. "Dankzij de kracht van Twitter konden we een samenkomst regelen om dit verhaal een magisch einde te geven net voor Kerstmis".

Bron: Worcesternews.co.uk

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.