Reclame

Komt er binnenkort al een opknapbeurt van Avengers Assemble Flight Force?

Als het van enkel top kaderleden van Disney afhangt wel..
2 minuten om te lezen
Slechts enkele dagen na de opening van Avengers Campus, was de feedback over de attractie Avengers Assemble Flight Force meer dan gemengd. De attractie lijkt de hoge verwachtingen niet te kunnen waar maken. Vele gasten, maar ook kaderleden van The Walt Disney Company zijn niet tevreden.

De attractie heeft hetzelfde parcours als de voorganger Rock 'n' Roller Coaster featuring Aerosmith. Voor het gebouw is een indrukwekkend nieuw LED-scherm geplaatst, en ook de wachtrij en voorshow zijn aangepakt. Hier kan je een levensgrote animatronic van Iron Man zien.

De hoge kwaliteit van dit alles, zorgt ervoor dat er hoge verwachtingen zijn voor de attractie zelf. De rit, waarbij je wordt meegenomen op een ruimteavontuur om tegen de Kree-raketten te vechten, voldoet echter niet aan deze verwachtingen en aan de Disney-normen. Dat vindt ook het management van Disneyland Paris en verschillende kaderleden van The Walt Disney Company, waaronder Bob Chapek en Josh d'Amaro.

Zij vergeleken de attractie met de pas geopende achtbaan Guardians of the Galaxy, Cosmic Rewind in het Amerikaanse Disney Park EPCOT. Het avontuur, dat zich ook in de ruimte afspeelt, is veel meeslepender en succesvoller, wat een belangrijk vergelijkingspunt vormt met de attractie die in Disneyland Parijs is afgeleverd.

Walt Disney Imagineering en Disneyland Paris werken de komende maanden al aan een opknapbeurt van de attractie om de algehele ervaring te verbeteren. Er zouden schermen worden toegevoegd en verschillende effecten zouden aangepast of toegevoegd worden.

Er is nog geen datum bevestigd, maar het lijkt erop dat deze sluiting begin 2023 zou kunnen plaatsvinden, tijdens de minder drukke periode die over het algemeen loopt van januari tot maart.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.