Reclame

Komt er een Starbucks in de Disney hotels?

2 minuten om te lezen
De geruchten gaan de ronden dat Starbucks een vestiging zou openen in het Disney hotel Cheyenne. Momenteel is de keten enkel aanwezig in Disney Village.

Starbucks heeft een goede reden om hier een vestiging te openen, want vanaf 28 maart stopt Disneyland Parijs met het aanbieden van het gratis ontbijt in je hotel. De maaltijdopties worden aangepast aan meer recentere normen. Niet iedereen wilt altijd in dezelfde locatie ontbijten, lunchen en dineren. Zeker niet in Disneyland Parijs.

Vanaf 29 maart moet je dus het ontbijt apart bijboeken voor je aankomst tenzij je kiest voor half- of volpension. Bij het inchecken in je hotel krijg je maaltijdvouchers die je doorheen bars en restaurants in Disney Village en de Disney parken kunt gebruiken.

Ontbijten waar je wilt

Omdat er verwacht wordt dat veel mensen dit ontbijt niet zullen toevoegen aan hun pakket, wilt Disneyland Parijs hun gasten andere opties aanbieden. Bij Starbucks kan je dus snel een 'ontbijt to go' nemen, een chocoladebroodje of croissant met een koffie uithalen en dit onderweg naar de parken nuttigen. Natuurlijk kan je dit ook rustig aan een tafel doen.

Dat er gekozen wordt voor het Disney hotel Cheyenne is niet toevallig. Samen met het Disney hotel Santa Fe, liggen zij het verst verwijderd van de parken. De andere hotels liggen korter bij Disney Village, waar al een Starbucks gelegen is.

Momenteel wordt de oude arcade hall opgeknapt. Er is nog niets te zien van een Starbucks logo of een andere indicatie. Op termijn zouden alle Disney hotels een kleine vestiging van Starbucks krijgen.

Opening binnenkort

Update 28 maart: er is een foto verschenen van het Starbucks bord van het Disney hotel Cheyenne. Volgende week opent Starbucks een locatie in dit hotel en in Disney hotel Santa Fé. Tegen de herfst moet er in Disney Hotel Sequoia Lodge ook een vestiging komen. 

(foto's copyright D-log, Wiesje van Beemen & DisneylandBerry)

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.