Reclame

Koop nu je tickets voor de Halloween Party!

De prijzen zijn bekend..
2 minuten om te lezen
De tickets voor de Halloween Party op 31 oktober 2018 zijn in de verkoop gegaan. Geniet van extra entertainment, shows, geopende attracties, vele Disney-figuren en een heuse DJ-party.

Het Disneyland Park sluit zijn deuren om 20:30 voor de gewone bezoeker en gasten met een ticket voor de Halloween Party mogen vanaf dan het park binnen. De meeste attracties zullen tijdens deze avond gewoon geopend zijn. Hierdoor zullen er vrijwel geen wachtrijen zijn!

De Disney slechterikken nemen de Princess Pavilion en Meet Mickey Mouse over in Fatasyland. Hier heb je de mogelijkheid om hun te ontmoeten, handtekening en foto's te vragen. Speciaal voor Halloween zullen ze te zien zijn in hun spookachtige outfits. In het hele Disneyland Park lopen allerlei griezelige figuren rond, zie je speciale lichteffecten en hoor je speciale Halloween-muziek.

Elk jaar wordt Halloween gevierd met een heus, exclusief feest in het Disneyland Park. Dit jaar zal het feest opnieuw losbarsten voor het kasteel van Doornroosje met speciale shows, entertainment en de beste DJ's met een nieuwe variant op de Halloween Disco-Very Dance Party van 2015.

De prijzen van de tickets zijn dit jaar aangepast. Je betaalt nu minder als je in een Disney-hotel verblijft. Houders van een jaarpaspoort betalen, zoals gewoonlijk, ook minder. Een overzicht:

  • Normale prijs: € 69 per ticket
  • Als je in een Disney-hotel verblijft: € 59 per ticket
  • Jaarpaspoort Magic Flex of Fantasy: € 58 per ticket 
  • Jaarpaspoort Magic Plus: € 55 per ticket
  • Jaarpaspoort Infinity of Dream: € 48 per ticket

Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van Disneyland Parijs. Klik op 'boek nu!' en daarna bovenaan op 'Speciale evenement'. Je ziet dan 'Halloween' als een optie staan.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.