Reclame
terug

Krijg een exclusieve preview van de nieuwe show Mickey's Philharmagic

Dankzij je jaarpaspoort!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Op 1 oktober 2018 gaat in het Discoveryland Theater de nieuwe 4D show Mickey's Philharmagic van start. Ben je houder van een jaarpaspoort? Dan mag je de show al gaan bekijken voor de openingsdatum.

  Houders van een Magic+ of Infinity jaarpaspoort krijgen de mogelijkheid om een exclusieve preview van de nieuwe 4D show te zien. De previews gaan door op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Place to be? Het Discoveryland Theater in het Disneyland Park.

  Een plaatsje reserveren is niet nodig, je laat gewoon je jaarpaspoort zien aan de ingang van het theater. Let er wel op dat het om previews gaat en dat de show op elke moment onderbroken kan worden, zeker om technische redenen.

  Mickey's Philharmagic neemt je mee op een reis langs de meest bekende scènes uit verschillende Disney-klassiekers waaronder Beauty and the Beast (Belle en het beest), The Little Mermaid (de kleine zeemeermin), The Lion King (de leeuwenkoning), Fantasia, Peter Pan en Aladdin.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

  15 juli 2024 00:11

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

  7 juli 2024 16:05

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

  20 mei 2024 00:24
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.