Reclame

"Laugh 'n' Go!" foodtruck gearriveerd in het Walt Disney Studios Park

Met heerlijke snacks.
1 minuut om te lezen
Er is een nieuwe foodtruck verschenen in het Walt Disney Studios Park. Bij de uitgang van de attractie 'Cars ROAD TRIP' vind je vanaf nu de 'Laugh 'n' Go!' foodtruck, met heerlijke snacks, gebaseerd op de producten van Bel.

Disneyland Paris ging met het bedrijf Bel een samenwerking aan. Bel staat bekend voor de kazen 'La Vache Qui Rit' en 'Mini BabyBel'. De naam van de foodtruck is afgeleid van de engelse benaming van 'La Vache Qui Rit', namelijk 'The Laughing Cow'.

De foodtruck is ontworpen in het Cars-thema. De voorkant is een gezicht, met de ramen als ogen en de bumper als mond. Het verluchtingsrooster op het dak stelt een koksmuts voor. Op de zijkant is duidelijk het logo van 'La Vache Qui Rit' aangebracht, de kaas die in beide gerechten wordt gebruikt.

Op het menu staat een Croque McQueen (€8), een tostie met hesp en kaas, gegrild in de vorm van Lightning McQueen. De Piston Cup (€3,50) is een container gevuld met vers gesneden groenten op een laag van gesmolten kaas. Als laatste is er een rijstpudding met abrikozenmoes (€4) te verkrijgen. Verder staan er nog koude en warme dranken op de menukaart.

Voor wie even wilt uitrusten, is er een ook terras beschikbaar.

Foto's: ED92 en DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Ontdek Disney Symphony of Colours in Disneyland Paris

27 december 2023 21:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.