Reclame

Lavazza wordt nieuwe, officiële koffie-partner van Disneyland paris

Zin in een lekkere kop koffie?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft er een nieuwe, officiële partner bij. Lavazza, synoniem voor authentieke Italiaanse koffie, zal voor de komende vijf jaar Disneyland Paris voorzien van lekkere koffie.

Als officiële partner zullen de producten en diensten van Lavazza beschikbaar zijn in het hele resort en unieke kwaliteit en smaak bieden aan de gasten van Disneyland Parijs. Lavazza, zal het aanbod van warme dranken versterken en de duurzaamheidsvisie van Disneyland Paris ondersteunen.

Disneyland Paris heeft gekozen voor La Reserva de ¡Tierra!, een assortiment met koffie uit gebieden en gemeenschappen die betrokken zijn bij projecten voor sociale verantwoordelijkheid, gepromoot en beheerd door Lavazza Foundation – Disneyland Paris is er trots op zijn gasten Rainforest Alliance Certified™-producten aan te bieden, een ngo die de rechten en het welzijn van arbeidersgemeenschappen promoot , het ondersteunen van boerderijen om te voldoen aan strenge sociale en milieunormen.

Lavazza zal ook exclusieve en smakelijke recepten voor Disneyland Parijs ontwikkelen in samenwerking met de chef-koks van het resort. Zo kunnen gasten nu vier nieuwe heerlijke drankrecepten op basis van haver ontdekken in The Coffee Grinder, Main Street U.S.A. in Disneyland Park.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.